EMPOWER ME Projesi 3. Çevrimiçi Toplantısı

Okulumuzun, ortak olarak yer aldığı EMPOWER ME (BENİ GÜÇLENDİR: Özel Eğitim Gereksinimi Olan Bireylerin Özgüvenlerini Desteklemede İyi Örneklerin Paylaşımı ve Metodların Uygulanması) başlıklı projenin 3. Çevrimiçi toplantısı 4 Mayıs 2023 tarihinde gerçekleşmiştir. Toplantıya Proje Sorumlusu Mürüvvet SANAL ve pilot uygulamanın gerçekleştiği Ali Gültekin Özel Eğitim Uygulama Okulu Müdür Yardımcısı Ümit Nazenin ve Özel Eğitim Öğretmeni Acar Metin Sakarya katılım göstermiştir. Toplantıda projenin amaçlarından biri olan iyi örnek transferine  özveri ve yaratıcılığıyla ev sahipliği yapan okulumuzun uygulama videolarına yer verilmiş ve ortak kurumların uygulamamızla ilgili soruları yanıtlanmıştır. Pilot uygulamalara gönüllü destek vererek sınıflarında Büro Blau isimli Alman ortak kurumun "Güç Kartları-Strength Cards" ve "Bu Benim-This is Me!" adlı etkinliklerini yürüten Acar Metin Sakarya ve Yarengül Can öğretmenlerimize okulumuz adına teşekkür ederiz.  Bu proje ve benzer yenilikçi uygulamalar ile özel eğitim uygulamalarımıza farklı perspektifler kazandırmaya devam edeceğiz.

09-05-2023